Tryck:

Tryck HÄR


Lääääs!

www.sepidehdelparastaran.blogg.se

Måste bara säga att det här är världens bästa blogg, läs den varje dag!


söndag

Hejsan allihopa, idag har jag jobbat som en galning hah, sen åkte jag hem till sandra och chillade där ett tag.. Älskling kom precis till mig vi ska kolla på Harry Potter & mysa massor. Förlåt för ett välldigt tråkigt inlägg, men orkar inte skriva är as trött!! Mwaah


kulturnatten..

Hej bloggen, säämsta uppdateringen igen, jag vet fy på mig ..Men jag har faktist inte haft så mkt tid för att blogga, har jobbat häcken av mig slutat nio på kvällarna. & ska jag vara ärlig så har jag faktist inte haft större lust att blogga heller. Kanske ska ta bort bloggen helt och hållet? Aja, ikväll är det ju kulturnatten här i Uppsala, då alla åker til stan och tittar på massa olika grejjer, massor av uppträdanden bland annat.

Vet inte riktigt vad jag ska göra än, älskling ville bara att vi skulle ta det lugnt och hyra film & köpa massa godsaker, kanske det vore en idé? För jag känner mig helt hängig, tror jag börjar bli sjuk. Och storasyster och hennes dansgrupp ska uppträda i stan, så tror jag ska dra med mig älskling dit och kolla på!

Förlåt för att jag skrek & blev så arg på dig lillasyster :( .. Men du vet att jag älskar dig mest av allt.. Förlååt!
Aja, nu ska jag dra till min pojke och äta tacos, sen får vi se vad jag gör ikväll.. Mwaah på er!

I love you so much, lilsis you're so beautiful!


onsdag

hello, jag & älskling har typ precis vaknat.. Håller på att värma en pizza som jag ska ta med mig till matlåda, sen ska jag hoppa in i duschen och sen vidare till jobbet! Jobbar till nio idag också, men men tiden går faktist fort när man väl jobbar! Nu ska jag gå och pussas med pojken! Mwaaah!

jag älskar dig mitt hjärta.


RSS 2.0